GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE VAN HOLLANDSE BODEM

Bever Innovations is innovator binnen de LED-verlichtingsindustrie met de beste kwaliteit Nederlandse LED-verlichtingsoplossingen. Dit resulteert in grensverleggende innovaties in de Horticulture markt, zonder afbreuk te doen aan onze sociale waarden (MVO).

Ons team weet steeds het uiterste uit de LED-technologie te halen. Continu verleggen we onze grenzen door ingrijpende prestatieverbeteringen, die resulteren in een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde voor onze eindklanten.

 

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

De productie en assemblage van onze LED-producten vindt plaatst bij twee verschillende sociale werkplaatsen in Zeeland: Orionis in Vlissingen en Dethon in Terneuzen. Naast de 50 werknemers te Zierikzee, zijn er bij de werkbedrijven in totaal bijna 200 mensen dagelijks aan het werk om de LED-producten te vervaardigen. Vanaf het ontwerp en de inkoop tot en met het begeleiden van de productie wordt alles in eigen hand gehouden. Een optimale, geborgde kwaliteit is het resultaat.

Image

KLANTGERICHT

Onze focus ligt op situaties waarin de klant centraal staat. Geen project is gelijk dus waarom zou onze aanpak dan altijd hetzelfde zijn? Samen zoeken we naar de beste LED-lichtoplossingen voor uw specifieke ruimte en kweek, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Image

NO-NONSENSE

Bever Innovations is een no-nonsense, Nederlandse onderneming, al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam in de LED-verlichtingsindustrie. 
Bever Innovations fabriceert sinds haar oprichting in 1996 intelligente outdoor LED-oplossingen, volledig gericht op de benzine-retailmarkt (tankstations) en levert haar producten in meer dan 100 landen wereldwijd. Naast de toepassing binnen de benzine-retailmarkt zijn onze LED-producten zeer geschikt voor toepassing in andere industrieën. Zowel indoor als outdoor.

Image

"De Leaf Carrier maakte verdubbeling van het kweekoppervlak binnen de bestaande ruimte mogelijk"

Ard Stoutjesdijk, Operationeel Manager

Lees verder